ArticlesBlog

VLOGG FRÅN UPPSALA (ADAMIN KOLLAR PÅ SVENSKA CUPEN I BADMINTON)

VLOGG FRÅN UPPSALA (ADAMIN KOLLAR PÅ SVENSKA CUPEN I BADMINTON)


tjenare boiis och välkomna till en helt ny vlogg här på min kanal liksom och nu är vi vid uppsala här vid Alice vi ska dra till Uppsala här vid Alice asså vi ska dra till Teygmannen och Alice lets gooo asså jag kunde inte vlogga för innan var vi hos Tsino eller vi var inte hos Tsino men vi skulle allifal dra till Tsino asså ni vet den där musik pruducentern det är ju Tey som känner Tsino då men det det gick inte men då kunde jag inte filma det men “Jag vet inte vad jag pratar om men aaa jaa” nu ska vi allifall dra ut här jag sitter ensam i bilen rip Adamin boiis nu är vi liksom här lets goooo! lets gooo nu ska vi dra in i hallen Alice kommer inte va med eller jag för Alice hon har liksom blivit… eller hon asså uppsala dem förlårade asså dem förlårade ju… dem förlorade sm cup nånting sånt jag vet inte riktigt men dem förlårade allifall inte så najs helt-enkelt nu drar vi nu är vi liksom här lets goo lets goo helt enkelt “Music” “music” okej Alice vill inte bli filmad jag vet inte varför men ok tänk om jag skulle filma dig skulle du tycka det va kul “aa” det där duger i inledningen allihopa ska vara hjätlikt välkommna till årets lag sm final vi är helt övertygade om att göra fantaskigt badminton i kväll det kommer hända lite olika saker under den här första halvtimmen innan vi har match start asså klockan 17 och vi kommer helt enkelt dra igång nu om ni är redo för det in på banorna har vi fri dommare välkommna in på en applod easy “nationalsången” “nationalsången” “nationalsången” “nationalsången” “nationalsången” “nationalsången” “musik” “musik” så nu boiis nu är vi liksom på väg ner asså till bilen helt enkelt nu ska vi… åka till Scandic hotel “ee” så det är riktikt najs “riktigt najs ” nej men det är najs men vi är allifall på väg “aa” va ska iallifall åka snart det e najs okej boiis nu är vi i Scandic som ni kan se där liksom men det är liksom najs helt enkelt vi ska käka lite mat just nu Alice och tey “dem” Alice är på asså Alice är vid sifferdommar… asså jag kan typ inte prata idag asså Alice är allifall siffer vad heter det nu igen på riktigt jag har fett mycket hjärn släpp sorry för det linjedommare men också teygmannen om ni undrar så nu är vi liksom här vid hytten vi har käkat mat och så så det är liksom najs men snart ska jag borsta tänderna om ni liksom undrar “om ni liksom undrar” jag vet inte vad jag pratar om idag men allifall jag tror allifall att vi ses senare så jaa okej boiis nu är vi på väg till bilen vi ska kolla på dem som är i min ålder jag spelar inte btw okej boiis nu är vi allifall på väg till bilen helt enkelt vi ska åka till fjällfjädern eller vad heter arenan nu igen? fjällfjädern nånting sånt ja firisfjädern jag kommer inte ens ihåg okej men nu drar vi allifall lets gooo okej boiis nu är vi liksom på väg till arenan liksom lets gooo lets gooo helt enkelt där ligger arenan helt enkelt här är det så här vad heter det? pappa vad heter det det här? amrikansk fotboll sorry jag har hjärn-släpp eyyy tjena bror nu drar vi broor Adam vart e pappa? han är där borta där borta var det spännande? jätte spännande asså det är fett långt så här ner liksom lets gooo brooor hahahaha hahahaha hahahaha ahhhhh ahhhhjjjj ahhhhjjj vad håller du på med? Adam är noob hahahahahah hahahahah hahaha hi hi hi hahhaha hahahaha så nu boiis nu är jag liksom här liksom lets goo jag kunde inte filma för att min kamera var urladdat så det va inte så najs helt enkelt så jag kunde inte filma va va allifall vi gränby shopping center och sen va vi vid också och gjorde massa saker liksom så och sen ni ser att jag har näs blod så aa nu är vi allifall på väg till träningen lets goo okej boiis nu har jag liksom vart och tränat lets goo lets gooo helt enkelt men jag kunde inte filma riktikt för mitt procent tog slut igen på min kamera vilket som suger men nu har jag laddat den igen men allifall tack för ni har kollat på denna vloggen vi ses allifall ni nästa vlogg hej då om ni undrar ska jag dushca nu helt enkelt så jaa men allifall tack för ni har kollat på denna vloggen jag kan inte vlogga nå mer jag har vloggat i flera dagar nu eller två dagar ungefär men allifall tack för ni har kollat på denna video vi ses allifall i nästa video eller ett dygn btw okej men allifall tack för ni har kollat på denna vloggen vi ses allifall i nästa video hej då kiiiiiiiiiiings vi ses i nästa vlogg hej dåååååååååå

Comments (38)

 1. Riktigt nice vlogg!

 2. "Tänk om jag skulle fima dig i smyg skulle du tycka att det va kul"

  "Aa"

 3. Grym video, kolla gärna in vår senaste video

 4. Tack för en till underbar vlogg Adamin

 5. ? love the share bro
   badmington ..nice game

 6. Nice vlogg jag bor här i uppsala väldigt nice här

 7. KOLLA DENNA VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=Id96WS8qmH0

 8. Kolla vad mitt namn är

  Saik du är king!

 9. Sorry IF you translate diss video to english the video its been swedish im sorry 😀

 10. Trevlig Vlogg / Snyggt jobbat ⭐️

 11. Hej Adamin! Jag lovade att kolla in din kanal! Kul att du delar med dig av vad du tycker om och ditt liv! Helt rätt om du frågar mig! Forsätt göra det du älskar och visa folk!

 12. Härlig Vlogg Adamin 😀 Fortsätt så 😀

 13. Nice vlogg kungen kollade hela kungen

Comment here